Győr, Belváros közeli újszerű iroda bútorozva kiadó

184 Nyomtatás Ajánlás Facebook

Győr-Moson-Sopron megye, Győr-sziget, földszinti újszerű iroda kiadó!

Győr belvárosától 10 perc sétára található ez a 15 éve épült társasház, melynek a teljes földszinti, 130 m2-es része 5 éve készült el.
Az ingatlanhoz bérelhető két udvari és egy épület előtti parkolóhely.
Az iroda előtt további egy parkoló létesíthető. A társasház földszintjén kapott helyet a 130 m2-es iroda (+ egy udvar felé néző lakás) a fölötte elhelyezkedő két szintet pedig további 9 lakás foglalja el.
A kis lakásszámú társasház tulajdonosai összetartó közösséget alkotnak. Fontos számukra az épület folyamatos karbantartása.

A ház mögötti udvar (épülettel együtt közel 1000 m2) rendezett, parkosított, autóbeállók találhatók itt meg, illetve az irodától akár hátsó kijárat is kialakítható, amely egy elszeparált udvarra enged kilépést.
A ház tégla falazata szigetelt, külső megjelenése igényes képet mutat.
Nyílászárói kétrétegű hő- és hangszigetelt, műanyag. Bejárati ajtaja több ponton záródó, biztonsági, szintén műanyag.
Az ablakok napvédő rólóval szereltek. A hatalmas üvegfelületek az őszi-téli hónapokban is rengeteg napfényt engednek be, ezáltal különösen világos az összes helyiség. Burkolatok az irodarészeknél DLW modul szőnyegpadló (részenként akár cserélhető), előtér és szociális helyiségek pedig magas minőségű és kopásállóságú greslappal burkoltak.
Az ingatlan fűtése kondenzációs gázgazánnal megoldott, hőleadók radiátorok. A különböző helyiségekben (összesen 4 db) légkondícionáló működik a nyári napokon.
Jelenleg is irodaként funcionál, elosztása: előtér (ügyfelek fogadására, recepciós pulttal), két nagy - részben elválasztott - irodahelyiség, teakonyha, férfi és női mosdó, nagy tárgyaló (jelenleg 12 fő fér el kényelmesen az asztal körül), illetve innen nyíló irattároló (gépészeti helyiség, vízvételi lehetőség, háztartási és egyéb eszközök tárolására alkalmas. Szükség esetén megnyitható, újabb helyiség létrehozható itt) .
A lábazatnál osztott kábelcsatorna fut körben munkahelyenként 3 db 230 V-os csatlakozóval, 1 db dupla ETHERNET csatlakozóval, illetve 1 db vezetékes telefon csatlakozóval. Ezek variálhatók, bővíthetők.

Az ingatlan lehetőség szerint hosszú távra kiadó teljes bútorzattal együtt havonta:
5 év esetén: 1000 Euro+ Áfa+rezsi,
3 év esetén: 1200 Euro+ Áfa+rezsi,
2 év esetén: 1300 Euro+Áfa+rezsi.

Amennyiben újszerű, tágas irodát keres, frekventált helyen, mégis kisebb forgalmú úton, közel a belvároshoz egy valóban megbízható, rendezett épületben, akkor nem kell tovább keresnie!
Az irodához akár takarítás is kérhető, bejáratott, megbízható személyzettel.


A jelen hirdetésben rögzített, az ingatlannal kapcsoltos adatok, információk a Eladó/Megbízó tájékoztatása alapján kerültek meghatározásra.

Hívjon, tekintsük meg együtt! +36203526426

Irodánkban az alábbiakkal tudjuk segíteni a gyors és megbízható ügyintézést:
-bankfüggetlen hitelügyintézés
-energetikai tanúsítvány
-értékbecslés
-ügyvédi szerződések, jogi tanácsadás

Kömőcziné Mezei Henrietta

Kömőcziné Mezei Henrietta

Ingatlanértékesítő
Győr
+36 (20) 352 6426
Üzenet küldése
Észrevétel a hirdetéssel kapcsolatban

Az ingatlan biztonságos, vírusmentes megtekintése érdekében ingatlanértékesítő kollégáink és az ingatlan tulajdonosok, minden alapvető intézkedést megtesznek.